Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа ромео 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа ромео 156

Колеги, извинявам се ако съм объркал мястото за пускане на тема но доста се чудих къде да я наместя. Имам няколко въпроса около Алфа Ромео 156, защото съм решил да я взема. Двигателя е 1.8 ТС какви са ви впечатленията? И колата може би ще се вземе без прехвърляне, има ли някакви опасности и какви са те? Как стоят нещата с полицаите при проверка на документи? Всякаква информация би била полезна и ще съм ви много благодарен.
    Alfa Romeo 166 2.0 16v T.S

Първоначално публикувано от KARTaL Покажи съобщение
    Колеги, извинявам се ако съм объркал мястото за пускане на тема но доста се чудих къде да я наместя. Имам няколко въпроса около Алфа Ромео 156, защото съм решил да я взема. Двигателя е 1.8 ТС какви са ви впечатленията? И колата може би ще се вземе без прехвърляне, има ли някакви опасности и какви са те? Как стоят нещата с полицаите при проверка на документи? Всякаква информация би била полезна и ще съм ви много благодарен.

Опасноста без прехвърляне е на другия ден автомобила да бъде обявен за откраднат и да ти цъфнат двама полицаи със собственика,с който предишния ден сте си стинаснали ръцете и сте се раделили приятелски,и да си прибере колата.Дори и да ти е ,,приятел,, човека,отидети си при нотариус,да ти даде големия,малкия талон,всички ключове на автомобила,бележка за платени данъци,правете си договор за покупка продажба,даваш му парите пред нотариуса и чао чао,че аман от ,,приятели,,

Личните ми впечатления от 1.8тс,са висок разход на гориво за конете си,скъпа подръжка не чак толкова.....................колкото че все нещо им става и хубаво е да имаш още една кола за да не ти се налага да ползваш рейса чат пат................................проблеми сериозни с електрониката,вървят прилично, но най-добре да е на газ,иначе на бензин ще я изкарваш само на автомовика и 24 май.Ако наистина те кефи самата кола взимай я,но ако я взимаш само защото е ефтина недей,че после никак няма да ти е ефтина.
    Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 04:49.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Един мой "приятел" кара вече 4 години моята кола без прехвърляне. Само го чакам да сгафи и ще си я взема, не че струва нещо де. Аз с него имам договор, но не натариален
      При проверка от полицай нямаш проблеми, ако всичко ти е наред. Нищо, че са чужди документите

Comment

Хубаво ама данъка кой го плаща? Как се ходи на ГТП? Щото надали като ти е продал колата ще си плаща данъци за тоя, който я кара.

А сега какви са сериозните проблеми по електрониката. Дебитомер за 150лв, ламбда за 100лв. и ?

Към 156, бих добавил и навременна смяна на консумативи.

Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk
        Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение
          Хубаво ама данъка кой го плаща? Как се ходи на ГТП? Щото надали като ти е продал колата ще си плаща данъци за тоя, който я кара.

А сега какви са сериозните проблеми по електрониката. Дебитомер за 150лв, ламбда за 100лв. и ?

Към 156, бих добавил и навременна смяна на консумативи.

Данъкът е малък и той си го плаща. Иначе не може да мине на преглед и да я кара. Следа го дали си плаща и гражданската. Сега има до 12.2016

Comment

Конкретно за колата в темата- 144(140) к.с. кола колко малък е данъка!

Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Не е необходимо да поставяш удивителна накрая! А иначе за София данъка е около 145 лв.
              Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
              Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
              Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
              Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Сещаш се за какво е удивителната. Не съм задал въпрос.

Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Не се сещам... Anyway...
                  Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                  Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                  Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                  Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Днес гледах и пробвах колата но някак си нещо като се настъпи няма голям рез и не вървеше много бързо. Може би съм имал други очаквания но си мисля че и има нещо. Значи на ГТП не може да се отиде?
                    Alfa Romeo 166 2.0 16v T.S

Comment

Working...
                    X