Колеги, извинявам се ако съм объркал мястото за пускане на тема но доста се чудих къде да я наместя. Имам няколко въпроса около Алфа Ромео 156, защото съм решил да я взема. Двигателя е 1.8 ТС какви са ви впечатленията? И колата може би ще се вземе без прехвърляне, има ли някакви опасности и какви са те? Как стоят нещата с полицаите при проверка на документи? Всякаква информация би била полезна и ще съм ви много благодарен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа ромео 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от KARTaL Покажи съобщениеКолеги, извинявам се ако съм объркал мястото за пускане на тема но доста се чудих къде да я наместя. Имам няколко въпроса около Алфа Ромео 156, защото съм решил да я взема. Двигателя е 1.8 ТС какви са ви впечатленията? И колата може би ще се вземе без прехвърляне, има ли някакви опасности и какви са те? Как стоят нещата с полицаите при проверка на документи? Всякаква информация би била полезна и ще съм ви много благодарен.
Опасноста без прехвърляне е на другия ден автомобила да бъде обявен за откраднат и да ти цъфнат двама полицаи със собственика,с който предишния ден сте си стинаснали ръцете и сте се раделили приятелски,и да си прибере колата.Дори и да ти е ,,приятел,, човека,отидети си при нотариус,да ти даде големия,малкия талон,всички ключове на автомобила,бележка за платени данъци,правете си договор за покупка продажба,даваш му парите пред нотариуса и чао чао,че аман от ,,приятели,,
Личните ми впечатления от 1.8тс,са висок разход на гориво за конете си,скъпа подръжка не чак толкова.....................колкото че все нещо им става и хубаво е да имаш още една кола за да не ти се налага да ползваш рейса чат пат................................проблеми сериозни с електрониката,вървят прилично, но най-добре да е на газ,иначе на бензин ще я изкарваш само на автомовика и 24 май.Ако наистина те кефи самата кола взимай я,но ако я взимаш само защото е ефтина недей,че после никак няма да ти е ефтина.Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 04:49.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
-
Един мой "приятел" кара вече 4 години моята кола без прехвърляне. Само го чакам да сгафи и ще си я взема, не че струва нещо де. Аз с него имам договор, но не натариален
При проверка от полицай нямаш проблеми, ако всичко ти е наред. Нищо, че са чужди документите
Comment
-
Хубаво ама данъка кой го плаща? Как се ходи на ГТП? Щото надали като ти е продал колата ще си плаща данъци за тоя, който я кара.
А сега какви са сериозните проблеми по електрониката. Дебитомер за 150лв, ламбда за 100лв. и ?
Към 156, бих добавил и навременна смяна на консумативи.
Sent from my Lenovo A6000 using TapatalkSport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщениеХубаво ама данъка кой го плаща? Как се ходи на ГТП? Щото надали като ти е продал колата ще си плаща данъци за тоя, който я кара.
А сега какви са сериозните проблеми по електрониката. Дебитомер за 150лв, ламбда за 100лв. и ?
Към 156, бих добавил и навременна смяна на консумативи.
Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk
Comment
Comment